Edward Norton a lansat un site pentru acţiuni caritabile

Actorul Edward Norton a lansat, miercuri, site-ul www.crowdrise.com, dedicat strângerii de fonduri pentru activităţi caritabile.

55 afișări
Imaginea articolului Edward Norton a lansat un site pentru acţiuni caritabile

Edward Norton a lansat un site pentru acţiuni caritabile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Norton, în vârstă de 40 de ani, a lansat Crowdrise (www.crowdrise.com), care le permite utilizatorilor să creeze propriile pagini pentru strângerea de fonduri. Ulterior, aceste pagini pot fi promovate prin intermediul reţelelor de socializare online, utilizatorii putând să câştige puncte şi premii.

Crowdrise a fost lansat ca urmare a succesului înregistrat de o campanie, iniţiată de Norton, pe Twitter. Astfel, cu ajutorul Twitter a fost strânsă suma de 1,2 milioane de dolari pentru Maasai Wilderness Conservation Trust.

"Oamenii folosesc Twitter şi Facebook pentru că este o modalitate de a împărtăşi propriile crezuri, dar noi am vrut să le dăm oamenilor o platformă unde să poată spune «asta este cauza în care cred, eu fac voluntariat, sponsorizaţi-mă»", a declarat Norton.

Mai multe celebrităţi şi-au creat deja pagini pe platformă pentru a-şi promova propriile cauze, printre aceştia numărându-se Seth Rogen, Will Ferrell şi Russell Brand.

Edwart Norton este un actor american, cunoscut pentru roluri în filme precum "The Incredible Hulk", "Iluzionistul", "Vălul pictat", "Frida" sau "Fight Club".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici