Edward Norton ar vrea să lucreze din nou cu Brad Pitt

Actorul Edward Norton a declarat că ar vrea să lucreze din nou cu Brad Pitt, alături de care a jucat în filmul "Fight Club - Sala de lupte", dar este de părere că agendele lor nu prea permit acest lucru.

47 afișări
Imaginea articolului Edward Norton ar vrea să lucreze din nou cu Brad Pitt

Edward Norton ar vrea să lucreze din nou cu Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Edward Norton şi Brad Pitt au jucat împreună în producţia din 1999 "Fight Club - Sala de lupte" şi nu au mai avut de atunci ocazia să colaboreze la un alt proiect cinematografic. Totuşi, Norton speră că vor găsi un proiect în care să apară împreună, de îndată ce agendele lor le vor permite acest lucru, , informează contactmusic.com.

"Este o posibilitate. Am vorbit ca eu şi Brad să jucăm din nou împreună, dar este complicat", a declarat Norton.

Actorul a mai mărturisit că principalele criterii în funcţie de care alege rolurile sale sunt "noutatea experienţei", capacitatea de a provoca şi complexitatea.

"Fiecare are nişte capitole în viaţa sa, dar eu nu am încercat niciodată să îmi fac un plan. Cred că trebuie să te laşi în voia lucrurilor. Nu poţi controla tot ce vine spre tine. Ai alegeri, dar nu văd cum aş fi putut face altceva decât ceea ce am făcut", a mai spus el.

Edward Norton este un actor american cunoscut pentru roluri în filme precum "The Incredible Hulk", , "Iluzionistul", "Vălul pictat", "Frida", "Povestea X a Americii/ American History X" şi "Fight Club". Următorul proiect cinematografic al actorului american este lungmetrajul "Moonrise Kingdom", regizat de Wes Anderson, în care va juca alături de Bruce Willis şi Tilda Swinton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici