Edward Norton va produce un documentar despre Obama (Video)

Edward Norton va produce pentru HBO un documentar despre Barack Obama, postul de televiziune achiziţionând drepturile de producere şi distribuţie a materialului printr-un contract de şapte cifre.

14 afișări
Imaginea articolului Edward Norton va produce un documentar despre Obama (Video)

Edward Norton va produce un documentar despre Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Studiourile Norton's Class 5 Film au fost interesate de campania lui Obama încă de la începutul anului 2006, când au realizat un documentar care prezintă evoluţia politicianului Obama de-a lungul campaniei sale electorale.

Regizorilor Rice şi Alicia Sams le-a fost garantat dreptul de a-l filma pe Obama înainte de lansarea campaniei lui prezidenţiale în 2007 şi au continuat să îl filmeze pe tot parcursul campaniei sale, până la victoria din această săptămână.

Reprezentanţii HBO, care doreau de mai multe luni de zile să achiziţioneze aceste drepturi, intenţionează să difuzeze acest documentar în cursul anului viitor.

"Cursa istorică a senatorului Obama pentru Casa Albă a constituit un cadru perfect pentru ca filmul nostru să arate pulsul adevărat al ţării, în acest moment crucial din istoria noastră", a declarat Edward Norton, care va realiza acest proiect împreună cu Stuart Blumberg şi Bill Migliore.

Will I AM - "Barack Obama - Yes we can"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici