Efectele speciale din "Beowulf" şi "300", pe lista pentru nominalizări la Oscar 2008

Filmele "Beowulf" şi "300 - Eroii de la Termopile" au fost incluse în lista celor 15 lungmetraje cu cele mai bune efecte speciale aflate în competiţie pentru un premiu Oscar, au anunţat organizatorii ceremoniei, Academia americană de film.

1 afișare
Imaginea articolului Efectele speciale din "Beowulf" şi "300", pe lista pentru nominalizări la Oscar 2008

Efectele speciale din "Beowulf" şi "300", pe lista pentru nominalizări la Oscar 2008

Potrivit variety.com, pe lista lungă a producţiilor cu cele mai bune efecte speciale ale anului au fost incluse "Ratatouille", de Brad Bird, "Beowulf", de Robert Zemeckis, "Magie în Manhattan", de Kevin Lima, "Cei patru fantastici - Ascensiunea lui Silver Surfer", de Tim Story, "Evan Atotputernicul", de Tom Shadyac, "Busola de aur", de Chris Weitz, "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", de David Yates, "Legendă vie", de Francis Lawrence, "Greu de ucis 4", de Len Wiseman, "National Treasure: Book Of Secrets", de Jon Turteltaub, "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii", de Gore Verbinski, "Omul Păianjen 3", de Sam Raimi, "Sunshine", de Danny Boyle, "300 - Eroii de la Termopile", de Zack Snyder, "Transformers - Războiul lor în lumea noastră", de Michael Bay, şi "Eu şi monstrul meu/ The Water Horse", de Jay Russell.

Cei trei nominalizaţi finali în competiţia pentru premiul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale vor fi anunţaţi pe 22 ianuarie 2008.

Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale pe 2007 a fost decernat producţiei "Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort", realizat de Gore Verbinski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici