Elan şi-a retras acţiunea privind încredinţarea copilului

Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, şi-a retras acţiunea privind încredinţarea copilului, ceea ce înseamnă că nu va face recurs la decizia Judecătoriei sectorului 1 prin care copilul a fost încredinţat mamei.

83 afișări
Imaginea articolului Elan şi-a retras acţiunea privind încredinţarea copilului

Elan şi-a retras acţiunea privind încredinţarea copilului

Astfel, instanţa va lua act de retragerea acţiunii, iar procesul pe această temă se va stinge.

Judecătoria sectorului 1 Bucureşti a decis, în 31 martie, ca fiul fostului cuplu Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg să rămână în încredinţarea mamei, instanţa respingând acţiunea tatălui. De altfel, încă de atunci, Elan Scwartzenberg a lăsat să se înţeleagă că intenţionează să renunţe la acţiune.

Elan Schwartzenberg putea face recurs la Tribunalul Capitalei.

Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg s-au căsătorit în 2004, după o relaţie mai lungă, cu câteva luni înaintea naşterii lui Ayan. Cei doi au divorţat în octombrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici