Elena Băsescu, cu fiica sa în Parlamentul European: De luni am revenit la muncă, am luat-o cu mine la Strasbourg - FOTO

Europarlamentarul Elena Băsescu spune că de luni a revenit la muncă, după o pauză de două luni, însă, întrucât nu se poate despărţi de fiica sa, Sofia, a luat-o cu ea la Strasbourg, mai multe fotografii realizate în PE, în care apare ţinând în braţe fetiţa, fiind postate pe pagina sa de Facebook.

2889 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu, cu fiica sa în Parlamentul European: De luni am revenit la muncă, am luat-o cu mine la Strasbourg - FOTO

Elena Băsescu, cu fiica sa în Parlamentul European: De luni am revenit la muncă, am luat-o cu mine la Strasbourg (Imagine: Facebook)

"De luni, am revenit la muncă după o pauză de două luni. Însă nu mă pot despărţi de Sofia, aşa că am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la Strasbourg", scrie Elena Băsescu, într-o postare pe Facebook, mesajul fiind însoţit de o serie de fotografii care o înfăţişează în PE alături de fetiţa sa şi de câţiva europarlamentari.

"Mulţumesc mult tuturor colegilor mei din Parlamentul European pentru primirea foarte călduroasă pe care ne-au făcut-o mie şi Sofiei. I-am simţit alături de mine într-un moment foarte important şi asta a făcut întoarcerea la lucru mult mai uşoară", a adăugat Elena Băsescu.

Fetiţa Elenei Băsescu s-a născut la 1 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală. Sofia Anais este primul nepot al preşedintelui Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici