Elena Băsescu şi Tolea Ciumac, atracţiile serii într-o discotecă din Costineşti

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, a petrecut, vineri noaptea, alături de membrii OT PDL, într-o discotecă din Costineşti, fără să danseze, dar înconjurată de admiratori care îi solicitau să se fotografieze cu ei, în club fiind şi luptătorul Tolea Ciumac, şi el asaltat de curioşi.

738 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu şi Tolea Ciumac, atracţiile serii într-o discotecă din Costineşti

Elena Băsescu şi Tolea Ciumac

Exact la miezul nopţii, Elena Băsescu a sosit pe terasa hotelului din Costineşti unde se desfăşoară Şcoala de vară a OT PDL, unde era aşteptată de câţiva tineri democrat-liberali. Îmbrăcată complet în negru, ea a descins, împreună cu tinerii PDL şi înconjurată de un grup de ziarişti, într-o discotecă din staţiune.

Recunoscută de toţi tinerii din discotecă, Elena Băsescu a fost rapid înconjurată de grupuri de admiratori, care îi cereau continuu să facă fotografii cu ei. Obişnuită cu astfel de solicitări, fiica preşedintelui le zâmbea tuturor, amabilă, fără să refuze nicio cerere.

Excesiv de respectuoşi, unii dintre tinerii din discotecă îi sărutau mâna Elenei Băsescu, după ce făceau poze cu ea.

În cele câteva ore cât a rămas în club, fiica preşedintelui nu a dansat deloc, ea preferând să stea la masă alături de colegii din conducerea OT PDL.

Elena Băsescu nu a fost, însă, singura atracţie a serii, în discoteca din Costineşti. Într-un alt separeu se afla luptătorul K1 Tolea Ciumac, şi el asaltat de bliţurile curioşilor. Îmbrăcat într-un simplu trening, el a urmărit-o admirativ pe Elena Băsescu tot timpul cât ea a făcut poze cu tinerii din discotecă.

Mulţi dintre ei îşi făceau fotografii cu liderul OT PDL, apoi cu luptătorul K1, după care plecau către ringul de dans, privind pozele.

După câteva ore în care a zâmbit tuturor tinerilor din discotecă, Elena Băsescu a plecat spre hotel, în aşteptarea unei alte zi de Şcoală de vară a OT PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici