Elena Cârstea va fi operată pe creier - VIDEO

Cântăreaţa Elena Cârstea, stabilită de trei ani în SUA, va fi supusă unei operaţii pe creier, în data de 12 august, la spitalul JFK din West Palm Beach, Florida, ea suferind de un anevrism cerebral, informează Pro TV.

369 afișări
Imaginea articolului Elena Cârstea va fi operată pe creier - VIDEO

Elena Cârstea va fi operată pe creier (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Potrivit stirileprotv.ro, în urmă cu câteva zile, în urma unui control medical de rutină, cântăreaţa a aflat că va trebui să suporte o intervenţie chirurgicală pe creier.

Intervenţia chirurgicală este considerată de medici una cu un risc extrem - un anevrism situat în spatele ochilor s-ar putea sparge oricând, provocând un accident cerebral.

Elena Cârstea a spus că, deşi îi este teamă, trăieşte cu speranţa că totul va fi bine.

Cântăreaţa, stabilită de trei ani în Statele Unite, s-a căsătorit în 2006 cu un avocat de origine americană. Ea are două fetiţe înfiate, Sanda şi Adriana.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici