Elena Gheorghe intră cu numărul 14 în prima semifinală Eurovision 2009

Elena Gheorghe, reprezentanta României la Eurovision 2009, care va avea loc în mai, la Moscova, va intra în concurs pe locul 14 din prima semifinală, informează TVR.

11 afișări
Imaginea articolului Elena Gheorghe intră cu numărul 14 în prima semifinală Eurovision 2009

Elena Gheorghe intră cu numărul 14 în prima semifinală Eurovision 2009

Luni, 16 martie, la reuniunea şefilor de delegaţii de la Moscova, au fost extrase în direct numerele de intrare în concurs pentru ţările participante la Eurovision anul acesta.

Din cele 18 prime semifinaliste, Elena Gheorghe, reprezentanta României la concursul de anul acesta, va interpreta "The Balkan Girls" a 14-a în concurs.

Astfel, ordinea concurenţilor în semifinala de pe 12 mai este Muntenegru, Cehia, Belgia, Belarus, Suedia, Armenia, Andora, Eleveţia, Turcia, Israel, Bulgaria, Islanda, Macedonia, România, Finlanda, Portugalia, Malta, Bosnia şi Herţegovina.

Dintre acestea, zece vor fi selectate pentru finala din 16 mai.

Elena intră în concursul de la Moscova pe 12 mai, în prima semifinală Eurovision, interpretând piesa compusă de Laurenţiu Duţă, cu care a câştigat selecţia naţională. Atât semifinalele, cât şi finala, organizate în zilele de 12, 14, 16 mai, vor putea fi urmărite, în direct, pe TVR 1 şi pe TVR Internaţional.

The Balkan Girls

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici