Elena Udrea a primit premiul "Politicianul Anului"

Elena Udrea a primit premiul "Politicianul Anului" - la care a mai fost nominalizată şi Maria Băsescu - la cea de-a patra ediţie a Business Woman Gala, organizată de The Marketer Group, care a avut loc luni seară, în Bucureşti.

129 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea a primit premiul "Politicianul Anului"

Elena Udrea a primit premiul "Politicianul Anului" (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Business Woman Gala este un eveniment anual dedicat femeilor, persoane din top managementul companiilor şi antreprenori din România. În cadrul evenimentului sunt celebrate 33 de femei de afaceri care s-au distins în anul precedent.

De altfel, în timpul acestui eveniment a fost lansat şi Anuarul "33 Romanian Business Women Hall of Fame", Ediţia a 4-a.

În cadrul Business Woman Gala, organizatorii au acordat şi opt premii speciale, printre care şi cel pentru "Politicianul Anului", pentru care, anul acesta, au existat două nominalizări: Elena Udrea şi Maria Băsescu. Niciuna dintre cele două nu a fost prezentă la evenimentul de luni.

În timpul galei, Alexandru Răducanu, fondatorul The Marketer Group, a caracterizat-o pe câştigătoarea acestui premiu, ministrul Turismului Elena Udrea, drept un politician "exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de acţiune", în timp ce despre Prima Doamnă a României, Maria Băsescu, a spus că este o prezenţă discretă şi clasică.

Anul trecut, preşedintele Camerei Deputaţilor, democrat-liberala Roberta Anastase, a fost desemnată "Politicianul anului", la Gala Business Woman.

Printre celelalte câştigătoare ale premiilor speciale de anul acesta s-au mai numărat Ruxandra Hurezeanu, General Manager Ivatherm, Mona Muşat, Co-Managing Partner Muşat & Asociaţii, Teodora Migdalovici, fondator The Alternative School for Creative Thinking, Beatrice Constantin, director general adjunct al Companiei Naţionale Poşta Română.

Cea de-a patra ediţie a Business Woman Gala a avut loc la Hotel Athenee Palace Hilton Bucureşti.

The Marketer Group este un trust de presă de business, înfiinţat în 2006 şi deţinut de Alexandru Răducanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici