Elena Udrea, prezentă la o emisiune a Trinitas TV

Ministrul Turismului, Elena Udrea, participă, joi, la slujba de la Patriarihie cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Constantin şi Elena, după ce a înregistrat o emisiune pentru postul Trinitas TV, în care a vorbit despre "turismul de pelerinaj", despre imnul turistic, despre justiţie şi despre onoare.

20 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, prezentă la o emisiune a Trinitas TV

Ministrul Turismului, Elena Udrea (Imagine: Mediafax Foto)

Elena Udrea a spus că a primit de ziua onomastică flori şi felicitări.

Întrebată care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit, Udrea a răspuns: "Sunt printre miniştrii de modă nouă. Nu primesc, dau".

De asemenea, ea a fost întrebată de jurnalişti şi ce urări i-ar face Elenei Băsescu de ziua onomastică. Ministrul i-a urat fiicei celei mici a preşedintelui Băsescu succes în alegerile din 7 iunie şi să rămână la fel de ambiţioasă.

Udrea a vorbit aproximativ o oră la emisiunea "Biserica astăzi" cu tema "Turism în România" despre potenţialul turistic al României în general şi potenţialul turismului de pelerinaj în special. Emisiunea va fi difuzată, joi, la orele 21.00.

Ea a spus printre altele că sărbătorile care atrag cei mai mulţi turişti în pelerinaje sunt cele organizate cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria.

Ministrul a mai spus că au fost alocaţi bani de la buget pentru promovarea circuitelor de mănăstiri. Udrea a mai discutat şi despre imnul turistic şi despre încercările unor persoane fizice de a înregistra la OSIM sintagme din versurile imnului.

Ea a spus că aceste demersuri sunt în primul rând o problemă de moralitate.

"E un imn turistic făcut pentru România şi nu m-am gândit că atunci când îl lansăm să fug la OSIM şi să-l înregistrez ca marcă. Problema este deranjantă sub aspect moral în primul rând”, a declarat ministrul.

Ea a s-a referit şi la situaţia din Justiţie.

"În România orice lege este făcută ca să fie încălcată. Sunt oarecare semne de îndreptare a acestor lucruri, dar slabe", a spus ministrul.

De asemenea, Udrea a vorbit despre onoare, apreciind că aceasta este întâlnită tot mai rar în ziua de astăzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici