Elena Udrea se înscrie în "Serviciul Român de Comedie", miercuri, la Pro TV

Elena Udrea se înscrie în "Serviciul Român de Comedie", în ediţia de miercuri a show-ului găzduit de Toni Grecu, difuzată de la ora 20.30, la Pro TV, informează televiziunea.

323 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea se înscrie în "Serviciul Român de Comedie", miercuri, la Pro TV

Elena Udrea se înscrie în "Serviciul Român de Comedie", miercuri, la Pro TV (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Va fi un interviu foarte interesant, în care vom lămuri, printre altele, cât contează pentru un politician imaginea şi cât conţinutul. Concluzia este că, astăzi, politicianul nu poate avea succes fără o imagine şi o prezentă consistentă în media", declară Toni Grecu.

"Vom mai vorbi şi despre perioada postului şi vom afla că doamna Udrea este la curent cu toate regimurile alimentare, dar cel mai greu de suportat este regimul Ponta - Antonescu", glumeşte gazda emisiunii "Serviciul Român de Comedie".

Chiar doi dintre rivalii Elenei Udrea, Victor Ponta (interpretat de Iulian Postelnicu) şi Crin Antonescu (interpretat de Tomi Cristin), îi vor face o surpriză şi îi vor recita poezii.

De asemenea, pentru că s-a dat startul simulărilor pentru bacalaureat, "Serviciul Român de Comedie" lansează concursul de cultură generală "Cu mintea odihnită". Trei elevi (Cosmin Natanticu, Lia Sinchevici şi Iulian Postelnicu) au o evoluţie strălucită şi demonstrează că sunt pregătiţi pentru examenul de maturitate.

În ediţia de miercuri a emisiunii "Serviciul Român de Comedie" se lansează şi un nou hit - "Ceapa", parodie după celebra piesă a Loredanei "Apa". "Este un cântec despre tragedia ţăranilor din pieţe, pentru că atât ţăranii români, cât şi legumele româneşti sunt pe cale de dispariţie, iar locul lor este luat de aşa-zişii comercianţi", mai spune Toni Grecu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici