Elizabeth Taylor ar fi împlinit azi 89 de ani. Celebra actriţă e considerată un simbol al „Hollywood-ului de altădată”

  • Elizabeth Taylor ar fi împlinit astăzi 89 de ani
  • Este considerată „ultimul star al Hollywood-ului de altădată”
  • Actriţa a fost şi va rămâne un fenomen pentru întreaga industrie cinematografică
1354 afișări
Imaginea articolului Elizabeth Taylor ar fi împlinit azi 89 de ani. Celebra actriţă e considerată un simbol al „Hollywood-ului de altădată”

FOTO: Elizabeth Taylor în rolul Cleopatra, 1963 / Sursa: Profimedia

Astăzi, Elizabeth Taylor, ar fi împlinit 89 de ani.

Actriţa fenomen a anilor 40 şi a decadelor viitoare s-a născut la Londra. A debutat în roluri pentru copii, iar în scurt timp talentul i-a fost descoperit de cei de la Universal Pictures cu care a semnat primul contract. Ulterior, au apărut şi proiecţii celebre precum „National Velvet ”sau„ Last”.

Elizabeth Taylor este considerată „ultimul star al Hollywood-ului de altădată” iar cei mai mulţi o cunosc din rolul Cleopatrei.

Activitatea artistică a actriţei a fost răsplătită cu două premii Oscar, dar şi cu premiul pentru întreaga sa carieră, oferit de American Film Institute. Ultimul film în care a jucat Elizabeth Taylor a fost „These Old Broads”, lansat în 2001.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici