Elizabeth Taylor spune că operaţia ei pe inimă a fost un succes

Actriţa americană Elizabeth Taylor a declarat, joi, că intervenţia chirurgicală pe cord pe care a suferit-o a decurs "perfect" şi că în prezent se simte de parcă ar avea "o inimă nou-nouţă".

48 afișări
Imaginea articolului Elizabeth Taylor spune că operaţia ei pe inimă a fost un succes

Elizabeth Taylor spune că operaţia ei pe inimă a fost un succes

Celebra actriţă americană în vârstă de 77 de ani a făcut acest anunţ pe Twitter, popularul serviciu de microblogging, răpindu-i agentului ei de presă calitatea de principală sursă de informaţii pentru fani.

Marţi, Elizabeth Taylor declarase tot pe Twitter că urmează să se interneze într-o clinică de specialitate, al cărei nume nu a fost dezvăluit.

Intervenţia a constat în implantarea unui mic dispozitiv care previne revenirea sângelui în inimă prin valva mitrală.

"Dragi prieteni, operaţia mea pe inimă a decurs perfect. Mă simt ca şi cum aş avea o inimă nou-nouţă. Vă mulţumesc pentru rugăciunile şi urările voastre. Ştiu că ele mi-au fost de folos. Vă iubesc, Elizabeth", a scris renumita actriţă americană pe Twitter.

Elizabeth Taylor a fost diagnosticată cu insuficienţă cardiacă congestivă în urmă cu cinci ani şi a suferit din cauza unor probleme medicale severe la spate.

Starea de sănătate a lui Elizabeth Taylor a făcut obiectul a numeroase speculaţii în ultimii ani.

Ea a fost operată de o tumoare pe creier în 1997 şi a trebuit să dezmintă, în 2006, speculaţiile potrivit cărora ar suferi de maladia Alzheimer. Actriţa foloseşte adeseori un scaun cu rotile în rarele ei apariţii în public.

Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944). Recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966), Taylor a fost căsătorită de opt ori - de două ori cu actorul Richard Burton. Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, a durat cinci ani şi s-a încheiat în 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici