Elizabeth Taylor vrea să fie înmormântată lângă Michael Jackson

Actriţa Elizabeth Taylor, în vârstă de 77 de ani, prietenă apropiată a regretatului Michael Jackson, vrea să fie înmormântată lângă acesta, în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.

85 afișări
Imaginea articolului Elizabeth Taylor vrea să fie înmormântată lângă Michael Jackson

Elizabeth Taylor vrea să fie înmormântată lângă Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După ce a asistat la ceremonia funerară a lui Michael de la Great Mausoleum, cu minunatele vitralii ce prezentau lucrări ale lui Michelangelo, ea a spus prietenilor: «Am avut o senzaţie de pace pe care n-am mai simţit-o niciodată", a declarat o sursă pentru revista National Enquirer.

Elizabeth a spus că, în prezent, caută un loc de veci lângă cel al lui Michael Jackson - care a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere".

Actriţa - care foloseşte un scaun cu rotile din cauza scoliozei de care suferă, care i-a provocat o curbare anormală a coloanei vertebrale - nu a asistat la slujba publică oficiată în memoria lui Michael, în luna iulie, la Staples Center din Los Angeles, deoarece era copleşită de durere.

"Mi s-a cerut să ţin un discurs la Staples Center. Nu pot face parte din această petrecere publică. Şi nu pot garanta că aş fi suficient de coerentă încât să spun un cuvânt", a declarat ea la acel moment.

La puţin timp după moartea artistului, ea a făcut o declaraţie emoţionantă în memoria cântăreţului: "L-am iubit pe Michael cu tot sufletul meu şi nu pot să-mi imaginez viaţa fără el. Aveam foarte multe lucruri în comun şi ne simţeam atât de bine împreună (...). El va trăi în inima mea pentru totdeauna, dar nu e suficient. Viaţa mea pare acum goală. Nimeni nu cred că ştie cât de mult ne iubeam unul pe celălalt".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici