Elle Australia generează controverse prin plasarea pe copertă a unui model care alăptează - FOTO

Ediţia australiană a revistei Elle a generat controverse puternice în acestă ţară după ce a decis să publice pe coperta celui mai recent număr al său o fotografie cu un top-model care alăptează, informează contactmusic.com.

204 afișări
Imaginea articolului Elle Australia generează controverse prin plasarea pe copertă a unui model care alăptează - FOTO

Elle Australia generează controverse prin plasarea pe copertă a unui model care alăptează (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginea de pe copertă o prezintă pe modelul australian Nicole Trunfio, în vârstă de 29 de ani, în timp ce îl alăptează pe fiul ei Zion, în vârstă de patru luni.

Justine Cullen, editorul-şef al publicaţiei, a explicat decizia de a plasa pe coperta revistei Elle Australia o femeie care alăptează.

"Nu a fost o situaţie planificată. Zion avea nevoie să fie hrănit, Nicole a început să îl alăpteze, iar atunci când am văzut cât de frumoşi erau amândoi, i-am cerut să revină pe platoul în care se efectua şedinţa fotografică. A fost un moment complet natural, care a avut ca rezultat o fotografie cu un impact puternic", a spus Justine Cullen.

La rândul ei, modelul Nicole Trunfio s-a declarat încântată de acea fotografie şi speră că tipărirea pe coperta unei reviste atât de prestigioase a unei imagini cu o femeie care alăptează le va încuraja pe toate celelalte mame din lumea întreagă.

Nicole Trunfio s-a logodit în toamna anului trecut cu chitaristul şi actorul american Gary Clark, Jr., iar fiul lor, Zion, s-a născut pe 11 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici