Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi se vor căsători în octombrie

Actriţa de comedie Ellen DeGeneres şi partenera sa de viaţă, actriţa Portia de Rossi, au anunţat că se vor căsători în luna octombrie, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate la un hotel din Palm Springs, California, informează femalefirst.co.uk.

59 afișări
Imaginea articolului Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi se vor căsători în octombrie

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi se vor căsători în octombrie (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit unor surse apropiate celor două actriţe, căsătoria urmează să aibă loc la hotelul Riviera Resort and Spa din Palm Springs, California, după finalizarea lucrărilor de renovare.

"Încă nu au semnat contractul, dar cele două actriţe stabilesc acum detaliile finale şi măsurile de securitate. Hotelul cheltuieşte 70 de milioane de dolari pe lucrările de renovare, care se vor finaliza în octombrie. Ellen şi Portia vor ca ceremonia să aibă loc în grădinile tropicale din jurul piscinei, în timp ce petrecerea va fi în sala de bal. De asemenea, o mare parte din hotel va fi închisă, deci se pare că este vorba de un eveniment foarte important", a declarat un apropiat pentru publicaţia New York Post.

Ellen DeGeneres i-a oferit, pe 20 iunie, iubitei sale un inel de logodnă cu un diamant roz, oficializându-şi astfel relaţia cu Portia de Rossi. La momentul respectiv, actriţa şi-a asigurat fanii că nunta va fi transmisă în cadrul show-ului ei de televiziune.

Curtea Supremă din California a legalizat, în urmă cu câteva săptămâni, căsătoriile între persoane de acelaşi sex în statul american cu cea mai mare populaţie, o decizie istorică ce poate avea consecinţe la nivel general în Statele Unite ale Americii.

Cele două actriţe au o relaţie din decembrie 2004, de când De Rossi juca în serialul de televiziune "Arrested Development", difuzat de postul Fox.

Artistă de musical-uri, actriţă şi autoare de cărţi, DeGeneres a provocat un şoc în rândurile opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană în timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey.

În urmă cu câteva luni, cele două spuneau că doresc să adopte un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici