Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi se vor căsători sâmbătă

Actriţa de comedie Ellen DeGeneres şi partenera sa de viaţă, actriţa Portia de Rossi, se vor căsători sâmbătă, în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie şi prieteni, în Los Angeles, potrivit presei americane, citată de femalefirst.co.uk.

77 afișări
Imaginea articolului Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi se vor căsători sâmbătă

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi se vor căsători sâmbătă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nunta lor chiar va avea loc şi 20 de oameni vor participa la eveniment. Portia va purta o rochie creată de Zac Pose", potrivit unei surse din anturajul cuplului.

Ellen, în vârstă de 50 de ani, şi Portia, în vârstă de 35 de ani, au hotărât să se căsătorească în luna mai, după ce Curtea Supremă din California a legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

La momentul respectiv, Ellen a declarat: "Este un lucru pe care ni-l doream şi vrem (ca relaţia noastră, n.r.) să fie legală, suntem foarte, foarte fericite".

Actriţa de comedie a declarat, recent, că Portia este aleasa sa.

"M-a învăţat lecţii despre mine însămi şi simt că şi eu am învăţat-o multe lucruri pe ea", a spus Ellen.

În ciuda faptului că până în acest moment nu se ştie dacă la nunta celor două vor asista nume celebre, artistul Justin Timberlake s-a oferit să compună "un cântec original de căsătorie" pentru Ellen şi Portia.

"Ar trebui să aveţi un cântec original de căsătorie. Scrie tot ce doreşti să-i spui Portiei. Portia, notează tot ce vrei să îi spui lui Ellen. Voi face un cântec care va fi minunat!", le-a spus Timberlake actriţelor.

Cele două actriţe au o relaţie din decembrie 2004, de când De Rossi juca în serialul de televiziune "Situaţie de criză", difuzat de postul Fox.

Artistă de musicaluri, actriţă şi autoare de cărţi, DeGeneres a provocat un şoc în rândurile opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană în timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey.

În urmă cu câteva luni, cele două spuneau că doresc să adopte un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici