Elon Musk este hotărât să-şi vândă toate proprietăţile pentru a construi un oraş pe Marte

  • Elon Musk a declarat că îşi va vinde toate proprietăţile
  • Musk vrea să folosească resursele pentru un oraş pe Marte
  • CEO-ul Tesla are o avere de peste 100 de miliarde de dolari
3444 afișări
Imaginea articolului Elon Musk este hotărât să-şi vândă toate proprietăţile pentru a construi un oraş pe Marte

Sursa foto: profimedia

Elon Musk a spus că îşi vinde proprietăţile cu scopul este de a crea un oraş pe Marte şi de a ne transforma într-o specie multiplanetară. Patronul Tesla şi SpaceX anunţă că e posibil să păstreze doar acţiunile companiilor, pentru că are nevoie de o casă doar atunci când e cu copiii, iar atunci poate închiria una. Elon Musk are 7 copiii şi o avere de peste 100 de miliarde de dolari.

ELON MUSK – CEO Tesla şi SpaceX: „Cred că este important ca omenirea să evolueze într-o civilizaţie spaţială, o specie multiplanetară. Avem nevoie de resurse enorme pentru a construi un oraş pe Marte. În urmă cu două luni mi-am vândut reşedinţa principală din Los Angeles. Acum aparţine unui chinez. Iar acum vindem mai multe case. Tot ceea vreau este să deţin acţiunile Tesla şi SpaceX. Dacă vor merge prost, atunci şi eu, ca om, voi eşua. (Primul om pe Marte) îl vom vedea probabil peste 6 ani, dar poate chiar peste 4. Voi merge în spaţiu în 2 sau 3 ani, cred”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici