Elon Musk, nou moment jenant cu Cybertruck-ul pe străzile din Los Angeles. Reacţiile americanilor după ce a lovit un indicator. VIDEO

Miliardarul a izbit un stâlp indicator în timp ce conducea noul Cybertruck în Malibu, California, relatează Gizmodo.

7177 afișări
Imaginea articolului Elon Musk, nou moment jenant cu Cybertruck-ul pe străzile din Los Angeles. Reacţiile americanilor după ce a lovit un indicator. VIDEO

Elon Musk a avut parte de încă o peripeţie cu faimosul Cybertruck

Elon Musk a întors multe capete sâmbătă noapte, după ce a apărut la un restaurant din Malibu, California, în celebra maşină Cybertruck. Pe lângă privirile admirative, fondatorul  Tesla şi SpaceX a stârnit şi câteva râsete atunci când a izbit un stâlp de trafic „de înălţimea unui copilaş”, după cum s-au grăbit să comenteze americanii pe Twitter. Indicatorul semnala un viraj obligatoriu la dreapta, iar imaginile arată clar cum Musk a luat-o la stânga. Pe filmare se poate auzi un sunet destul de puternic în momentul impactului cu stâlpul, zgomot ignorat însă de şofer, care şi-a continuat drumul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

Miliardarul a fost zărit la unul dintre cele mai scumpe restaurante japoneze din Los Angeles, acolo unde maşina a stârnit vâlvă atât printre membrii personalului, cât şi printre clienţi. La un moment dat, chiar actorul Edward Norton a ieşit din restaurant pentru a vedea mai bine faimosul autovehicul, a relatat Gizmodo.

 

Noua Tesla a fost prezentată pentru prima oară în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 21 noiembrie, tot atunci când geamurile maşinii s-au spart în timpul unui test de rezistenţă. S-a produs mare vâlvă în jurul acelui eveniment, dar situaţia din acest weekend este chiar mai stânjenitoare.

Cybertruck-ul nu pare să aibă unele dotări de bază, cum ar fi oglinzi laterale sau ştergătoare, iar forma sa neobişnuită ar îngreuna vizibilitatea în unele puncte.

Un bărbat a filmat momentul în care acelaşi Cybertruck mergea pe autostradă şi a postat imaginile pe Youtube. Videoclipul a stârnit comentarii despre reglementarea circulaţiei maşinii Tesla pe drumurile publice. Se pare că testarea maşinii pe şoselele din California este permisă, deşi drumul până la restaurantul japonez nu se încadrează întocmai în categoria probelor de calitate, după cum au remarcat unii oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici