Elton John îi cântă fiului său melodiile lui

Cântăreţul britanic Elton John îi cântă fiului său, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun, piesele sale, printre acestea numărându-se "Blessed" şi "The Greatest Discovery", informează accesshollywood.com.

25 afișări
Imaginea articolului Elton John îi cântă fiului său melodiile lui

Elton John îi cântă fiului său melodiile lui (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, au devenit părinţii unui băieţel, Zachary, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun.

"Nu ne vine să credem ce noroc avem. Acum are patru săptămâni. Este cel mai minunat lucru care ni s-a întâmplat", a declarat Elton John în legătură cu fiul său.

De asemenea, cântăreţul în vârstă de 62 de ani a precizat că încă nu se simte copleşit de problemele pe care le presupune creşterea unui copil.

"A fost foarte relaxant, destul de distractiv, pentru că ştiţi cum este când copiii sunt mici şi, la vârsta asta, nu trebuie decât să te asiguri că nu le este foame, că sunt curaţi, că sunt spălaţi şi că sunt liniştiţi", a declarat muzicianul.

"Nu prea îi cânt melodiile mele... poate «Blessed», îi cânt melodia asta. De fapt, îi mai cânt şi «The Greatest Discovery», care este din 1970. I-am cântat asta recent. Este un cântec despre naşterea unui copil, îl cântam şi înainte să vină el pe lume şi deveneam extrem de emotiv când îl cântam", a mai spus Elton John.

Cântăreţul britanic Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, au declarat într-un interviu recent că nu ştiu cine este tatăl biologic al bebeluşului lor, acesta fiind conceput cu ajutorul unei tehnici care implică "amestecarea eşantioanelor de spermă" provenind de la doi donatori. Acest eşantion amestecat este utilizat apoi pentru a fecunda un ovul ales în prealabil de viitorii părinţi. Procedura este interzisă în Marea Britanie.

"Amândoi am contribuit. Pentru moment, n-avem nicio idee cine este tatăl biologic. Ne uităm la el în fiecare zi şi până acum pot să vă spun că (bebeluşul, n.r.) are nasul lui Elton şi mâinile mele", a declarat David Furnish, care are o relaţie de peste 17 ani cu Elton John. "Însă niciunuia dintre noi nu îi pasă de acest aspect. Este copilul nostru. Tot ce contează este să fie sănătos, fericit şi să simtă că este iubit", a adăugat partenerul de viaţă al cântăreţului britanic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici