Elton John lansează o serie de iPod-uri încrustate cu cristale

Celebrul solist britanic Elton John a anunţat recent că va lansa o serie specială de iPod-uri încrustate cu cristale, pentru o campanie de strângere de fonduri, în favoarea fundaţiei sale de caritate ce sprijină lupta împotriva maladiei SIDA, relatează nme.com.

26 afișări
Imaginea articolului Elton John lansează o serie de iPod-uri încrustate cu cristale

Elton John lansează o serie de iPod-uri încrustate cu cristale (Imagine: web.eltonjohn.com)

Elton John a supravegheat personal designul pentru această serie limitată de iPod-uri, în valoare de câte 400 de lire sterline (aproximativ 447 de euro), şi a acceptat să îşi treacă semnătura, realizată cu laser, pe spatele fiecărui player, a anunţat cotidianul scoţian Daily Record.

O parte din profiturile realizate prin vânzarea acestor iPod-uri va fi donată fundaţiei înfiinţată de Elton John, AIDS Foundation.

"Elton nu îşi pune de obicei numele pe niciun produs, dar de această dată a considerat că este exact genul de produs care îi place. Este extravagant şi strălucitor, exact ca el. Şi, aşa cum se ştie prea bine, fundaţia lui de caritate AIDS este foarte apropiată de sufletul lui", a declarat purtătorul de cuvânt al artistului britanic.

Elton John a strâns de-a lungul anilor peste 100 de milioane de lire sterline (aproximativ 112 milioane de euro) în scopuri caritabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici