Elton John şi partenerul său mai vor un copil

Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, care au devenit părinţii unui băieţel, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun, ar lua în discuţie posibilitatea de a mai aduce un copil în familie, potrivit dailymail.co.uk.

97 afișări
Imaginea articolului Elton John şi partenerul său mai vor un copil

Elton John şi partenerul său mai vor un copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prieteni ai cuplului au spus că cei doi plănuiesc să devină din nou părinţi, ceea ce s-ar putea întâmpla în 2013.

Producătorul de film David Furnish, care are doi fraţi, îşi doreşte în mod special ca Zachary, primul copil al cuplului, să aibă un frate sau o soră.

"Elton şi David se bucură amândoi din plin de faptul că sunt părinţi. Simt că a fost o adevărată binecuvântare în vieţile lor", a spus un prieten al cuplului. "David în special doreşte acum mai mulţi copii. (...) Având doi fraţi, crede că este important ca Zachary să nu fie singur la părinţi", a continuat acesta, adâugând că cei doi parteneri de viaţă au discutat această posibilitate.

John, în vârstă de 63 de ani, şi Furnish, în vârstă de 48 de ani, care s-au căsătorit civil în decembrie 2005, au încercat, anul trecut, să adopte un copil orfan bolnav de SIDA originar din Ucraina, însă legislaţia acestei ţări nu le-a permis acest lucru.

Astfel ei au apelat la Center for Surrogate Parenting (CSP) din Encino, California, care a aranjat naşterea primului lor copil, care a primit numele Zachary Jackson Levon Furnish-John. El s-a născut din ovulul unei femei-donator, iar o alta a fost mamă surogat.

Potrivit presei, John şi Furnish au fost mulţumiţi de serviciile centrului american pentru care ar fi plătit 1 milion de dolari, incluzând remuneraţiile către cele două femei.

Potrivit CSP, cuplurile care apelează la aceste servicii folosesc de obicei acelaşi donator şi surogat pentru un al doilea copil, pentru ca acesta să aibă o legătură biologică cu cel dintâi, chiar dacă este folosită sperma celuilalt membru al cuplului.

Este posibil ca numele Levon dat primului copil să facă aluzie la piesa lui Elton John din 1971, "Levon", ale cărei versuri au fost scrise de vechiul colaborator al rockerului, Bernie Taupin, şi inspirate de Levon Helm, toboşarul şi solistul The Band.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici