Elvis Presley, depăşit de rapperul american Lil Wayne în Top 100 Billboard

Rapperul american Lil Wayne l-a depăşit, joi, pe legendarul cântăreţ Elvis Presley în Top100 al celor mai bine vândute titluri muzicale, realizat săptămânal de Billboard.

613 afișări
Imaginea articolului Elvis Presley, depăşit de rapperul american Lil Wayne în Top 100 Billboard

Elvis Presley (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prin participarea sa la noul joc creat pentru rapperi, "Celebration", Lil Wayne a ajuns la participarea cu numărul 109 în topul "Hot 100" realizat de Billboard. Elvis Presley a fost menţionat în respectivul top de 108 ori.

Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi artişti nu a reuşit să fie cel mai prezent în topul "Hot 100". Ei au fost devansaţi de actorii din serialul muzical "Glee", care au 204 apariţii în topul Billboard.

Fanii lui Elvis Presley pot fi mulţumiţi însă, deoarece idolul lor continuă să îşi menţină supremaţia în raport cu Wayne. 25 dintre piesele lui Elvis Presley au fost în primele 10 locuri ale topului Billboard, în timp ce numai 17 dintre melodiile lui Wayne au reuşit această performanţă.

Lil Wayne, care a împlinit 30 de ani, joi, a anunţat în luna august că ia o pauză în cariera sa muzicală, urmând să se dedice în totalitate skatebording-ului, una dintre marile sale pasiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici