Emil Boc a luat cartonaş galben de la Ion Crăciunescu

Liderii PDL au jucat, sâmbătă, fotbal, cu juniorii partidului, la Izvorani, într-o partidă oficiată la centru de fostul arbitru FIFA Ion Crăciunescu, pe care seniorii au câştigat-o cu scorul de 8-2, deşi, la un moment dat pe teren erau mai mulţi tineri, iar Emil Boc a primit cartonaş galben.

24 afișări
Imaginea articolului Emil Boc a luat cartonaş galben de la Ion Crăciunescu

Emil Boc a luat cartonaş galben de la Ion Crăciunescu

După ce au lansat Programul de guvernare al PDL pe domeniul Tineret şi Sport, în Complexul Olimpic de Izvorani, liderii democrat-liberali s-au dezbrăcat de costumele de politicieni, îmbrăcând, în schimb, treninguri sau pantaloni scurţi, pentru a face o demonstraţie de sportivitate.

Candidatul PDL la funcţia de premier, Theodor Stolojan, a ieşit din vestiare îmbrăcat în pantaloni de trening şi tricou portocaliu, cu sigla partidului. El era însoţit de preşedintele PDL, Emil Boc, care era purta tricou, pantaloni scurţi şi jambiere albastre, iar pe spate avea numărul 10.

Alături de un grup de câţiva tineri PDL-işti, cei doi au făcut câteva ture de stadion, în ritm alert.

Între timp, pe terenul de fotbal începuse un meci de fotbal între juniorii şi seniorii PDL. Echipa "bătrânilor" era condusă de vicepreşedintele Liviu Negoiţă, alături de care a venit şi Emil Boc, după ce a abandonat crosul de pe marginea terenului.

Partida a fost arbitrată de Ion Crăciunescu, fostul arbitru internaţional fiind candidat PDL la Senat.

Pe marginea terenului au stat "antrenorii" Adriean Videanu, Vasile Blaga şi Romeo Raicu. Înfriguraţi de vântul rece care bătea peste terenul de fotbal, cei trei i-au încurajat tot timpul pe Boc şi Negoiţă, strigând la ei şi corectându-le pasele.

Fotbaliştilor PDL-işti le-au făcut galerie, pentru ceva timp, şi Elena Udrea şi Elena Băsescu.

Jucător pătimaş, Boc a fost sancţionat de Crăciunescu pentru o intrare mai dură la mingie, primind cartonaş galben. Liderul PDL a înscris însă un gol, spre finalul meciului.

Seniorii au învins cu 8-2, deşi, la un moment dat, pe teren erau de două ori mai mulţi juniori, care se înghesuiau în jurul mingiei.

Uneori, chiar şi arbitrul a intrat în joc, alături de juniorii PDL, dar eforturile sale nu au folosit la nimic. Negoiţă a fost într-o formă de zile mari, el reuşind să marcheze câteva goluri şi să pune pase de gol pentru altele.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici