Eminem ar putea juca într-un thriller

Rapperul american Eminem ar putea juca din nou într-un film, la nouă ani după ce a debutat pe marele ecran în calitate de actor cu rolul din drama "8 Mile", informează hollywoodreporter.com.

23 afișări
Imaginea articolului Eminem ar putea juca într-un thriller

Eminem ar putea juca într-un thriller (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei americane de specialitate, rapperul are mari şanse să primească rolul principal în thrillerul "Random Acts of Violence", un lungmetraj ce va fi produs de studiourile 20th Century Fox.

Proiectul se află în pregătire de peste patru ani în birourile studiourilor Fox, iar scenariul a suferit numeroase modificări de-a lungul timpului. Filmul va spune povestea unui fost condamnat, recent eliberat din închisoare, care încearcă din răsputeri să nu mai încalce legea, în ciuda presiunilor la care este supus de membrii bandei din care a făcut parte. În acelaşi timp, FBI încearcă să îl recruteze cu scopul de a anihila acea reţea mafiotă.

Filmul "Random Acts of Violence" va fi regizat de cineastul David Von Ancken, care a scris în trecut scenariile câtorva episoade din serialul "Californication".

După ce şi-a făcut debutul în 2002 în calitate de actor cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici