Eminem va lansa cel de-al şaselea album al său, "Relapse"

Eminem, celebrul cântăreţ hip-hop american, a confirmat titlul celui de-al şaselea lui album de studio, "Relapse", în timpul unui interviu acordat unui post de radio cu ocazia lansării cărţii sale, "The Way I Am".

12 afișări
Imaginea articolului Eminem va lansa cel de-al şaselea album al său, "Relapse"

Eminem va lansa cel de-al şaselea album al său, "Relapse" (Imagine: Mediafax Foto)

În cadrul aceleiaşi emisiune radiofonice, Eminem a difuzat piesa "I'm Having a Relapse", care va fi inclusă pe cel mai recent album al său.

"Au circulat multe zvonuri în jurul numelui acestui album, dar toate au fost false", a mărturisit Eminem în timpul emisiunii difuzate de postul de radio Sirius Satellite.

Artistul nu a anunţat data oficială a lansării, dar presa americană indica în urmă cu câteva săptămâni că albumul va putea fi găsit pe rafturile magazinelor înainte de sfârşitul acestui an.

Cel mai recent album lansat de Eminem a fost "Curtain Call: The Hits", din 2005, care s-a vândut în 2,9 milioane de copii în Statele Unite, conform Nielson SoundScan. Precedentul album a fost "Encore", din 2004, care s-a vândut în 5,1 milioane exemplare.

Eminem a încercat, în ultimii ani, să lupte împotriva dependenţei de droguri, fiind internat în repetate rânduri în clinici de dezintoxicare. În plus, rapper-ul a divorţat, în decembrie 2006, de soţia sa, Kim, cei doi luptându-se în justiţie pentru custodia fiicei lor, a cărei tutelă este deţinută în prezent de star.

Eminem a realizat, în timpul carierei sale, şase albume care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea.

"I'm Having a Relapse"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici