Eminem, videoclip şocant: Starul îşi sugrumă iubita şi se sinucide - VIDEO

Eminem a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Space Bound" de pe albumul "Recovery". Unele imagini din videoclip sunt şocante şi îl arată pe star sugrumându-şi iubita, apoi împuşcându-se.

1063 afișări
Imaginea articolului Eminem, videoclip şocant: Starul îşi sugrumă iubita şi se sinucide - VIDEO

Eminem, videoclip şocant: Starul îşi sugrumă iubita şi se sinucide

În videoclip, raperul joacă două versiuni ale sale: bărbatul care descoperă că iubita l-a înşelat şi cel care reflectează asupra situaţiei, scrie dailymail.co.uk.

După ce verifică mesajele din telefonul iubitei sale, Eminem îşi dă seama că aceasta l-a înşelat, aşa că o sugrumă, iar apoi se sinucide, împuşcându-se.

Rolul iubitei lui Eminem este interpretat de actriţa de filme porno Sasha Grey.

Şi versurile noului cântec sunt extrem de violente.

"Încerc să îţi opresc respiraţia, am pus ambele mâini pe gâtul tău, stau peste tine şi strâng", "Înainte de a-mi pune arma la tâmplă ţi-am spus asta" sunt câteva dintre versurile şocante ale piesei.

Aceasta nu este pentru prima dată când Eminem realizează o piesă şi un videoclip atât de şocante. Piesa şi videoclipul "Stan" spun povestea unui fan obsedat care îşi ucide prietena însărcinată şi se sinucide sărind cu maşina de pe un pod.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici