Emisiunea Angelinei Jolie, în ajutorul adolescenţilor. Ce vor putea învăţa tinerii

Angelina Jolie realizează o emisiune de televiziune care să îi ajute pe adolescenţi să îşi dea seama când o ştire ţine de domeniul fake news, arată New York Post.

1614 afișări
Imaginea articolului Emisiunea Angelinei Jolie, în ajutorul adolescenţilor. Ce vor putea învăţa tinerii

Sursa: Profimedia Images

Vedeta colaborează cu BBC pentru a realiza emisiunea “BBC My World”, un program care îşi propune să îi ajute pe tinerii care au depăşit vârsta de 13 ani să îşi dea seama când o ştire este falsă.

“Ca părinte, sunt bucuroasă că pot susţine un program care are scopul de a-i ajuta pe copii să înveţe mai multe despre vieţile altor tineri din lume şi să ia legătura cu aceştia”, spune Angelina Jolie.

Jolie, în vârstă de 44 de ani, are şase copii. Trei biologici, Shiloh, 13 ani, şi gemenele Vivienne şi Knox, 11 ani, şi trei adoptaţi din Cambodia, Vietnam şi Ethiopia, Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, şi Zahara, 15 ani.

“BBC My World” ar urma să fie un program de 30 de minute transmis duminica, de la ora 11.30, pe BBC World News, disponibil şi pe canalul YouTube al televiziunii. Încă nu a fost anunţată data de la care emisiunea va fi difuzată.

Angelina Jolie, premiată cu Oscar în 2000, pentru rolul secundar din "Girl, Interrupted/Tinereţe furată", a mai fost nominalizată la premiile Academiei de film americane în 2009, pentru partitura din "Changeling/Schimbul", regizat de Clint Eastwood. A devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Mr. & Mrs. Smith/Domnul şi doamna Smith", "A Mighty Heart/Speranţa moare ultima", "Gia", "Gone in 60 seconds/Dispari în 60 de secunde", "Alexander/Alexandru", "Beowulf", "Wanted", "Kung Fu Panda" şi "Maleficent". Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur. Al doilea lungmetraj regizat de actriţa americană, "Unbroken/De neînvins", a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI). Actriţa a mai regizat "By the Sea/Pe malul mării" (2015) şi "First They Killed My Father" (2017), nominalizat la Globurile de Aur şi BAFTA. Actriţa este din aprilie 2012, emisar special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici