Emma Thompson va interpreta rolul reginei Elizabeth a II-a într-un film de televiziune

Actriţa britanică Emma Thompson va interpreta rolul reginei Elizabeth a II-a, într-un film de televiziune intitulat "Walking The Dogs", ce are la bază cazul lui Michael Fagan, care în urmă cu 30 de ani a intrat în mod abuziv în dormitorul reginei din palatul Buckingham din Londra.

122 afișări
Imaginea articolului Emma Thompson va interpreta rolul reginei Elizabeth a II-a într-un film de televiziune

Emma Thompson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit bbc.co.uk, "Walking The Dogs" va urmări modul în care Michael Fagan a reuşit să pătrundă în palatul Buckingham şi apoi în dormitorul reginei, în anul 1982.

Din distribuţia acestui film vor face parte şi actorii Eddie Marsan şi Russell Tovey.

Scenariul filmului "Walking The Dogs" va fi scris în ultima parte a acestui an. Pelicula va face parte dintr-o serie de televiziune realizată pentru televiziunea Sky Arts sub titulatura "Playhouse Presents".

Brenda Blethyn, Stephen Fry, Richard E Grant şi Sheila Hancock se numără printre starurile care vor juca în filmele din cadrul seriei "Playhouse Presents".

De asemenea, jurnalistul şi vedeta de televiziune britanică Sir Michael Parkinson, în vârstă de 76 de ani, se va întoarce pe micile ecrane din Marea Britanie, la patru ani de când şi-a anunţat retragerea. Starul se va afla în prim planul unei serii de şase episoade, intitulată "Masterclass with Michael Parkinson". În fiecare săptămână, în cadrul acestei serii va fi prezentată câte o celebritate.

Emma Thompson, în vârstă de 52 de ani, a obţinut premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1993, pentru rolul din "Întoarcere la Howard's End", şi Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru adaptarea cinematografică a romanului "Raţiune şi simţire" de Jane Austen.

Thompson este printre puţinii actori de la Hollywood care au fost nominalizaţi la Oscar pentru un rol principal şi un rol secundar, în acelaşi an - 1994, pentru două producţii diferite. În cazul Emmei Thompson este vorba despre rolul principal din "Rămăşiţele zilei" şi de rolul secundar din "În numele tatălui".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici