Emma Watson ar putea avea un rol principal în "Noah", un film care spune povestea personajului biblic Noe

Tânăra actriţă britanică Emma Watson, vedetă a francizei "Harry Potter", a primit propunerea de a juca rolul feminin principal în filmul "Noah", în regia lui Darren Aronofsky, care va spune povestea personajului biblic Noe, interpretat de Russell Crowe.

253 afișări
Imaginea articolului Emma Watson ar putea avea un rol principal în "Noah", un film care spune povestea personajului biblic Noe

Emma Watson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rolul pentru care a fost aleasă Emma Watson este cel al Ilei, femeia pe care o iubeşte fiul cel mare al lui Noe, Sheen, interpretat de Douglas Booth, şi care, după ce este salvată pe arcă de potop, cunoaşte un miracol, scrie şi Huffington Post.

Pentru acest rol, Aronofsky a curtat-o mai întâi pe Dakota Fanning, însă aceasta nu a putut face parte din distribuţie, având programul prea încărcat cu filmările pentru producţia indie "Very Good Girls", de Naomi Foner.

Dacă va accepta rolul Ilei, Emma Watson va juca din nou cu partenerul ei din "The Perks of Being a Wallflower", Logan Lerman, care va fi fratele lui Sheen. "The Perks of Being a Wallflower", o dramă cu adolescenţi în regia şi după cartea lui Stephen Chbosky, a fost terminat de curând şi va fi lansat la toamnă în cinematografe.

Interpretul rolului titular, anunţat anterior, este australianul Russell Crowe, în timp ce pentru rolul soţiei lui Noe, Naameth, au fost vehiculate numele actriţelor Jennifer Connelly şi Julianne Moore, care în prezent este ocupată cu filmările pentru "Carrie", o adaptare după celebrul horror omonim al lui Brian De Palma, ce va fi lansată anul viitor.

Filmările pentru "Noah" vor începe vara aceasta.

Emma Watson a "absolvit" cu succes franciza "Harry Potter", putând fi văzută ulterior alături de Michelle Williams şi Kenneth Branagh în "My Week With Marilyn" şi fiind distribuită de Sofia Coppola în "The Bling Ring", aflat în postproducţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici