Emma Watson şi-ar dori să se lanseze în design vestimentar

Actriţa Emma Watson, vedeta din filmele "Harry Potter", este interesată în prezent de designul vestimentar şi ia lecţii de croitorie.

240 afișări
Imaginea articolului Emma Watson şi-ar dori să se lanseze în design vestimentar

Emma Watson şi-ar dori să se lanseze în design vestimentar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După succesul mondial de care s-a bucurat ca star al francizei "Harry Potter", al cărei ultim film a avut recent premiera, tânăra actriţă de 21 de ani vrea să îşi continue studiile la Oxford, dar şi să lucreze în domeniul creaţiilor vestimentare, potrivit unei surse citate de dailymail.co.uk.

Ea a lucrat deja în modă, apărând în reclame pentru Burberry, însă doreşte să se ocupe şi de design şi, în acest sens, ia lecţii de croitorie şi creaţie vestimentară.

"Emma doreşte să încerce ceva creativ. Este obsedată de artă în acest moment", a spus sursa citată de Daily Mail, care a mai dezvăluit că Watson a creat deja o linie de tricouri şi vrea să abordeze şi ţinutele de seară.

"Admiră designeri precum Georgina Chapman şi Sarah Burton. De asemenea, a studiat opera lui Joan Miro pentru inspiraţie", a mai spus aceeaşi sursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici