EMOŢIONANT: Momentul în care zeci de câini ies din laboratoarele în care au fost folosiţi pentru teste - VIDEO

Membrii unei organizaţii pentru protecţia animalelor au făcut o faptă bună pentru câţiva câini, iar reacţia acestora este emoţionantă până la lacrimi.

7737 afișări
Imaginea articolului EMOŢIONANT: Momentul în care zeci de câini ies din laboratoarele în care au fost folosiţi pentru teste - VIDEO

EMOŢIONANT: Momentul în care zeci de câini ies din laboratoarele în care au fost folosiţi pentru teste

Membrii unei asociaţii pentru protecţia animalelor au salvat 72 de câini Beagle, după ce aceştia au fost ţinuţi într-un laborator din Spania şi folosiţi pentru teste, scrie dailymail.co.uk.

Eliberarea unora dintre câini din cuştile în care au fost închişi a fost filmată, iar momentul este extrem de emoţionant.

"Ni s-a spus că erau ţinuţi câte zece câini într-o cameră, însă în cuşti, fără a interacţiona între ei. Şi-au petrecut cea mai mare parte din viaţă închişi", a declarat Gary Smith, purtătorul de cuvânt al organizaţiei.

Patruzeci dintre câini au ajuns în Statele Unite săptămâna trecută, unde au fost daţi spre adopţie. Ceilalţi câini, cu vârste cuprinse între patru şi şapte ani, toţi născuţi în captivitate, au fost daţi spre adopţie în Europa.

Câinii din rasa Beagle sunt adesea folosiţi în laboratoare, mai ales pentru testarea cosmeticelor, pentru că au o personalitate foarte docilă şi încrezătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici