Emoţionant! O fetiţă fără mâini a câştigat un concurs de scris: ”M-am simţit extrem de entuziasmată şi mândră”

O fetiţă în vârstă de 10 ani, născută fără mâini, a câştigat un concurs naţional de scris, în Statele Unite ale Americii.

532 afișări
Imaginea articolului Emoţionant! O fetiţă fără mâini a câştigat un concurs de scris: ”M-am simţit extrem de entuziasmată şi mândră”

Emoţionant! O fetiţă fără mâini a câştigat un concurs de scris cu mâna: ”M-am simţit extrem de entuziasmată şi mândră” (FOTO: FOX NEWS)

Sara Hinesley este elevă în clasa a treia, la o şcoală din Maryland.  Ea s-a înscris la Concursul Naţional Zaner-Bloser de Scris Cu Mâna, fiind eligibilă pentru Premiul Nicholas Maxim (o categorie specială, dedicată copiilor cu handicap sau cu probleme psihice). Un grup de terapeuţi a jurizat concursul, scrie Fox News.

”M-am simţit extrem de entuziasmată şi mândră”, a spus Sara la emisiunea ”Bună Dimineaţa, America”. Ea este foarte încântată de premiile primite: un trofeu, 500 de dolari bani gheaţă şi 500 de dolari, bani dedicaţi achiziţionării de rechizite pentru şcoală.

Fata scrie cu ajutorul ambelor braţe şi arată că îi place foarte mult să creeze artă.

Sara s-a născut în China şi a fost adoptată de către familia Hinesley din SUA, în urmă cu patru ani. În 2015, ea avea vârsta de şase ani şi putea vorbi doar limba chineză (dialectul mandarin). În scurt timp, însă, ea a învăţat limba engleză de la sora ei mai mare, Veronica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici