Enrique Iglesias vrea să renunţe la turnee „în viitorul apropiat”

Starul muzicii latino Enrique Iglesias a declarat într-un interviu că se gândeşte serios să renunţe la turnee "în viitorul apropiat", dar acest lucru nu înseamnă că va renunţa definitiv să cânte, potrivit contactmusic.com.

3045 afișări
Imaginea articolului Enrique Iglesias vrea să renunţe la turnee „în viitorul apropiat”

Enrique Iglesias vrea să renunţe la turnee "în viitorul apropiat"

Iglesias a spus că, de-a lungul anilor, a mai luat în considerare acest lucru.

"Au fost zile în care mi-a trecut acest lucru prin minte. Probabil acest lucru va deveni realitate în viitorul apropiat", a declarat cântăreţul pentru publicaţia britanică The Sun.

Totuşi, artistul în vârstă de 43 de ani spune că va continua să înregistreze muzică, însă, în prezent, îşi doreşte doar să stea acasă împreună cu partenera sa de viaţă, Anna Kournikova, şi gemenii lor în vârstă de zece luni, Nicholas şi Lucy.

Din acest motiv, Iglesias a refuzat oferta de a fi membru al juriilor în mai multe emisiuni-concurs muzicale.

Enrique Iglesias, fiul celebrului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti pop din ultimele două decenii. "Escape" (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume. Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum "Bailando", "Ring my bells", "Hero", "Bailamos", "Noche Y De Dia", "Turn the night up", "Tonight", "I like it", "Do you know", "Not în love".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici