Palatul Buckingham, în renovare de amploare. Unde va sta regina Elizabeth a II-a

Palatul Buckingham din Londra, reşedinţa oficială a reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, va fi supus unei ample acţiuni de renovare, ale cărei costuri se vor ridica la 369 de milioane de lire sterline şi care se va întinde pe zece ani.

1597 afișări
Imaginea articolului Palatul Buckingham, în renovare de amploare. Unde va sta regina Elizabeth a II-a

Palatul Buckingham, în renovare de amploare. Unde va sta regina Elizabeth a II-a

Pe parcursul următoarelor şase luni, mii de opere de artă, ceasuri, candelabre, piese de mobilier vor fi mutate din cele peste 200 de camere de pe cele şase etaje ale aripii vestice a palatului, potrivit reprezentanţilor casei regale, citaţi de Daily Mail.

În cadrul acţiunii de renovare, vor fi înlocuite, printre altele, instalaţiile electrice şi sanitare foarte vechi, unele datând din anii 1950.

Proiectul de renovare, ale cărui costuri se ridică la 369 de milioane de lire sterline (481 de milioane de dolari), se va întinde pe zece ani, reşedinţa fiind în pericol să fie afectată de incendii din cauza instalaţiilor vechi.

Renovarea va fi efectuată aripă cu aripă, iar apartamentele private ale reginei, în vârstă de 92 de ani, vor fi ultimele renovate, începând cu 2025.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici