EUROVISION 2012: Mandinga, în prima semifinală. Concurenţii care se luptă pentru un loc în finală - GALERIE VIDEO

Prima semifinală a concursului Eurovision 2012 are loc marţi seară, iar Mandinga, reprezentanta României, va intra în concurs cu numărul 6, pentru a se lupta pentru un loc în marea finală ce va avea loc pe 26 mai, la Baku, în Azerbaidjan.

4915 afișări
Imaginea articolului EUROVISION 2012: Mandinga, în prima semifinală. Concurenţii care se luptă pentru un loc în finală - GALERIE VIDEO

EUROVISION 2012: Mandinga, în prima semifinală, în această seară. Concurenţii care se luptă pentru un loc în finală (Imagine: www.eurosivion.tv)

Marţi seară, reprezentanţii a 18 ţări se vor lupta în prima semifinală pentru cele 10 locuri disponibile către finala din 26 mai. Cei 18 concurenţi, în ordinea de concurs, sunt:

Muntenegru: Rambo Amadeus - "Euro Neuro"

Islanda: Greta Salóme & Jónsi - "Never Forget"

Grecia: Eleftheria Eleftheriou - "Aphrodisiac"

Letonia: Anmary - "Beautiful Song"

Albania: Rona Nishliu - "Suus"

România: Mandinga - "Zaleilah"

Elveţia: Sinplus - "Unbreakable"

Belgia: Iris - "Would You"

Finlanda: Pernilla - "När Jag Blundar"

Israel: Izabo - "Time"

San Marino: Valentina Monetta - "The Social Network Song (Oh Oh - Uh - Oh Oh)"

Cipru: Ivi Adamou - "La La Love"

Danemarca: Soluna Samay - "Should've Known Better"

Rusia: Buranovskiye Babushki - "Party For Everybody"

Ungaria: Compact Disco - "Sound Of Our Hearts"

Austria: Trackshittaz - "Woki Mit Deim Popo"

Moldova: Pasha Parfeny - "Lăutar"

Irlanda: Jedward - "Waterline"

Televiziunea Română va transmite în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional toate cele trei competiţii Eurovision 2012, cu începere de la ora 22.00 - pe 22 mai, la prima semifinală (în care românii vor putea vota, dar nu pentru Mandinga), pe 24 mai, la a doua semifinală (în care România nu are drept de vot), şi pe 26 mai, la finala Eurovision, în care toate ţările participante la concurs vor avea drept de vot, indiferent dacă s-au calificat sau nu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici