Eva Green, uluită de miturile care există în Marea Britanie despre franţuzoaice

Eva Green a spus într-un interviu că nu înţelege motivele pentru care bărbaţii britanici sunt "obsedaţi" de franţuzoaice, actriţa franceză declarându-se uluită de faptul că în Marea Britanie există mitul potrivit căruia fetele din ţara ei natală sunt sofisticate şi sexy

622 afișări
Imaginea articolului Eva Green, uluită de miturile care există în Marea Britanie despre franţuzoaice

Eva Green, uluită de miturile care există în Marea Britanie despre franţuzoaice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fosta Bond Girl, născută la Paris, este adeseori distribuită în roluri "dark", de femeie seducătoare, datorită originii ei, relatează femalefirst.co.uk.

Cu toate acestea, Eva Green a spus că este uimită de imaginea stereotipică pe care o au franţuzoaicele în Marea Britanie.

"Oamenii mă percep ca pe o franţuzoaică sexy, care bea şi fumează, iar acest lucru mă amuză. Bărbaţii britanici par obsedaţi de franţuzoaice. Şi-au creat această idee despre fetele din Franţa, cred că ele au atât de mult sex appeal, încât ei îşi pierd minţile. E un clişeu atât de mare să crezi că toate franţuzoaicele sunt elegante şi sexy. Unele dintre ele sunt groaznic de neîngrijite", a declarat Green pentru publicaţia britanică Weekend.

"În privinţa încrederii pe care am avea-o în propria sexualitate, ei bine, şi acesta este un mit. Am turnat multe scene în care am jucat goală, dar n-aş putea niciodată să mă uit la mine însămi, în scenele de sex - de fapt, în nicio scenă, ca să fiu sinceră", a adăugat Eva Green.

Actriţa franceză Eva Green este protagonista filmelor "Casino Royale", "Regatul Cerului" şi "The Dreamers".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici