Eva Longoria a pozat topless pe spatele unui cal alb

Actriţa americană Eva Longoria a pozat topless pe spatele unui cal alb, sub privirile admirative ale noului ei iubit, Eduardo Cruz, în cadrul unei şedinţe fotografice pentru revista Haute Living.

1578 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria a pozat topless pe spatele unui cal alb

Eva Longoria a pozat topless pe spatele unui cal alb (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană a pozat topless pe un cal alb, întinsă pe spate, cu braţul stâng deasupra capului şi acoperindu-şi sânii cu braţul drept, informează dailymail.co.uk.

Pentru această şedinţă fotografică organizată de revista Haute Living la Miami, Eva Longoria şi Eduardo Cruz, fratele actriţei Penelope Cruz, şi-au întrerupt pentru câteva ore vacanţa pe care o petreceau într-o reşedinţă de lux din acest oraş american.

Actriţa în vârstă de 36 de ani a purtat o fustă lungă de culoare albă şi o bluză roşie fără spate, pe care a scos-o după ce a urcat pe spatele unui cal alb. În fotografiile realizate pentru revista Haute Living apar şi câţiva jucători de polo.

Eva Longoria şi Eduardo Cruz, în vârstă de 26 de ani, au o relaţie din luna februarie.

Actriţa americană a divorţat în 2010 de jucătorul de baschet Tony Parker, din cauza infidelităţii acestuia, şi a declarat recent că doreşte să îşi întemeieze o familie şi să aibă cât mai mulţi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici