Eva Longoria devine lesbiană, într-un nou film turnat la Hollywood

Actriţa americană Eva Longoria, interpreta personajului Gabrielle Solis din serialul "Neveste disperate", apare într-o scenă fierbinte, în care face sex cu o altă femeie, într-un nou film turnat la Hollywood.

640 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria devine lesbiană, într-un nou film turnat la Hollywood

Eva Longoria devine lesbiană, într-un nou film turnat la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit dailymail.co.uk, actriţa în vârstă de 36 de ani face parte din distribuţia filmului "Without Men", în care interpretează rolul unei femei devenită liderul unui sat din America Latină, rămas fără bărbaţi.

După ce toţi bărbaţii din acel sat sunt recrutaţi cu forţa de o grupare de gherilă, femeile din sat sunt nevoite să îndeplinească sarcinile efectuate în mod tradiţional de soţii şi logodnicii lor.

Această situaţie neobişnuită se află la originea unei scene fierbinţi, în care personajul interpretat de Eva Longoria face sex cu personajul jucat de partenera ei din distribuţie, Kate del Castillo, iar regizoarea filmului consideră că această scenă este foarte "senzuală".

"A fost puţin cam dificil, deoarece ambele actriţe sunt heterosexuale. Au fost puţin cam nervoase, dar s-au amuzat foarte mult în timpul filmării acelei scene", a declarat pentru Fox News regizoarea Gabriela Tagliavini.

"Am reuşit însă să turnăm o scenă plină de dragoste. Publicul feminin nu vrea să vadă scene pornografice, iar scena noastră a fost foarte senzuală, ambele actriţe sunt nu doar foarte frumoase, ci şi incredibil de amuzante", a adăugat Tagliavini.

Filmul "Without Men", realizat pe baza romanului "Tales of the Town of Widows" de James Cañón, prezintă povestea personajului jucat de Longoria, Rosalba, care devine primăriţa acelui sat.

Singurul bărbat rămas în sat, preotul Rafael, ajunge să creadă că este de datoria lui să le lase însărcinate pe femeile din sat.

În cele din urmă, un jurnalist american, jucat de Christian Slater, ajunge în localitate pentru a scrie un articol despre acel subiect neobişnuit şi are o aventură cu personajul interpretat de Eva Longoria.

Eva Longoria, al cărei divorţ de Tony Parker a fost finalizat în luna ianuarie, şi-a reînnoit contractul cu producătorii serialului "Neveste disperate/ Desperate Housewifes". Cel de-al optulea sezon al acestui serial de televiziune va fi difuzat pe micile ecrane americane începând din luna septembrie.

Pe de altă parte, filmul "Without Men" va avea premiera în Statele Unite pe 29 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici