Eva Mendes va fi în continuare imaginea Calvin Klein - GALERIE FOTO

Eva Mendes va juca într-o continuare a reclamei în care apărea cu bustul dezgolit, realizată pentru un parfum al casei de modă Calvin Klein, care a semnat un nou acord de colaborare cu actriţa, informează site-ul FemaleFirst.co.uk.

50 afișări
Imaginea articolului Eva Mendes va fi în continuare imaginea Calvin Klein - GALERIE FOTO

Eva Mendes va fi în continuare imaginea Calvin Klein (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Reclama pentru parfumul Calvin Klein, în care Mendes apărea cu bustul dezgolit, a fost considerată prea provocatoare de mulţi responsabili ai unor posturi de televiziune, care au refuzat să o difuzeze.

Actriţa va apărea într-o nouă campanie globală de publicitate, care va promova noile colecţii de jeans şi lenjerie ale casei de modă Calvin Klein, împreună cu modelul Jamie Dornan, care a mai fost protagonistul campaniilor Klein, alături de supermodelul britanic Kate Moss.

De asemenea, Eva Mendes va rămâne imaginea colecţiei Calvin Klein Underwear şi a parfumului Secret Obsession şi în campania din toamna acestui an.

Imaginile pentru noua campanie vor fi realizate de fotograful Steven Klein şi vor apărea pe panourile publicitare şi în revistele de modă şi lifestyle începând din această toamnă.

Recent, Eva Mendes, în vârstă de 34 de ani, s-a situat pe prima poziţie a topului celor mai dorite 99 de femei (Top 99 Most Desirable Women), aflat la a noua ediţie şi alcătuit de vizitatorii site-ului AskMen.com. Acest clasament a fost alcătuit în urma voturilor a peste 10 milioane de bărbaţi, care au avut ca scop să alcătuiască o ierarhie a femeilor care au cele mai multe calităţi pentru a deveni prietenele sau soţiile lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici