Evenimentele din R. Moldova, influenţate de astre

Preşedintele moldovean, Vladimir Voronin, are şanse minime de a rămâne în continuare în fruntea Republicii Moldova, informează Apropo.ro.

10 afișări
Imaginea articolului Evenimentele din R. Moldova, influenţate de astre

Evenimentele din R. Moldova, influenţate de astre

Potrivit unei analize realizate de Cabinetul de astrologie Ascella, evenimentele care au loc în această perioadă în Republica Moldova sunt legate de o serie de aspecte astrale cu o tentă violentă (combinaţia Marte-Uranus) dar cu o capacitate extraordinară de a schimba radical anumite stări de fapt.

Situaţia s-ar putea clarifica în jurul datei de 15 aprilie 2009 atunci când va avea loc întâlnirea între Marte şi Uranus (conjuncţie în termeni astrologici).

Citeşte mai multe despre modul în care influenţează astrele situaţia din R. Moldova pe www.apropo.ro

 

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici