Ewan McGregor: Îmi place să sărut bărbaţi pe marele ecran

Actorul scoţian Ewan McGregor a declarat într-un interviu recent că nu îl deranjează să devină intim cu partenerii săi pe marele ecran, aşa cum a făcut-o în scenele jucate alături de Jim Carrey în pelicula "I Love You Phillip Morris", informează accesshollywood.com.

33 afișări
Imaginea articolului Ewan McGregor: Îmi place să sărut bărbaţi pe marele ecran

Ewan McGregor: Îmi place să sărut bărbaţi pe marele ecran (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, actorul scoţian s-a declarat revoltat de actualul curent de opinie de la Hollywood potrivit căruia acest film nu are legătură cu homosexualitatea.

Ewan McGregor a declarat, pentru numărul din luna martie al revistei Out, că este de-a dreptul ridicol faptul că presa americană încearcă să pretindă că "I Love You Phillip Morris" nu ar fi un film cu tematică gay.

"Mie îmi place foarte mult, tocmai pentru că este un film cu tematică gay", a declarat actorul despre această peliculă, ce va fi lansată în SUA pe 26 martie. "S-a vorbit foarte mult la Sundance (în 2009, n.r.) şi se spunea: «Ei bine, nu este un film cu tematică gay. Este un film despre doi bărbaţi care sunt întâmplător gay». Însă eu îmi spun că este exclusiv un film gay. Este un film despre un cuplu gay, despre sexualitatea unui bărbat şi despre felul în care acesta recunoaşte în public că este homosexual. Nu acesta este scopul filmului, dar hai să nu mai pretindem că acesta nu este un film gay", a explicat actorul scoţian.

Actorul scoţian s-a declarat revoltat şi de actualul curent de opinie de la Hollywood de "de-homosexualizare" a filmelor, comentat recent de multe ziare, reviste şi posturi TV - precum CNN -, care au încearcat să prezinte într-o altă manieră povestea unor pelicule recent lansate, precum "Valentine's Day" şi "A Single Man".

Ewan McGregor, care a interpretat rolurile mai multor personaje gay în cariera sa, precum cele din "The Pillow Book" (1996) şi "Velvet Goldmine" (1998), a declarat în acest interviu că pe el nu îl deranjează să facă pe platourile de filmare ceea ce mulţi dintre colegii săi de sex masculin se feresc să facă: "Îmi place să sărut bărbaţi pe ecran. Pentru un heterosexual ca mine, este o propunere interesantă. Orice lucru de pe platourile de filmare care te ia prin surprindere şi care te ţine în priză este un lucru bun".

Ewan McGregor s-a referit, totodată, la curajul de a apărea nud în faţa camerei, aşa cum a făcut-o în "Trainspotting", "The Pillow Book", "Velvet Goldmine" şi "Young Adam": "Îmi amintesc că prima oară am simţit un fel frenezie. Un sentiment de putere".

Actorul scoţian, prezent în cel mai recent film al regizorului Roman Polanski, intitulat "The Ghost Writer", ce va fi lansat pe 19 februarie, a declarat în interviul acordat revistei Out că preferă rolurile care îi oferă o anumită provocare: "Întotdeauna sunt interesat să interpretez personaje diferite, în situaţii diferite. Nu contează pentru mine dacă personajul este îndrăgostit de un bărbat sau de o femeie. Găsesc că ideea de iubire şi de dragoste este foarte interesantă. Îmi place să interpretez un personaj care se îndrăgosteşte, pentru că îmi place această senzaţie. Oamenii fac lucruri extraordinare atunci când se îndrăgostesc".

McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate", a jucat recent în thrillerul erotic "Deception", în care interpretează rolul unui contabil care devine suspectul principal în cazul dispariţiei unei femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici