Extravaganţă! Un bărbat a comandat o mască de aur personalizată pentru a-l proteja de coronavirus

Un bărbat indian a spus că a plătit aproximativ 4.000 de dolari pentru o mască de aur personalizată pentru a-l proteja de coronavirusul care afectează ţara, relatează Bangkok Post.

3025 afișări
Imaginea articolului Extravaganţă! Un bărbat a comandat o mască de aur personalizată pentru a-l proteja de coronavirus

Extravaganţă! Un bărbat şi-a comandat o mască de aur personalizată pentru a-l proteja de coronavirus

Masca cu metale preţioase cântăreşte 60 de grame şi a necesitat opt zile de muncă pentru a fi realizată, a spus omul de afaceri Shankar Kurhade, din oraşul Pune.

"Este o mască subţire şi are pori minusculi care mă ajută să respir", a spus Shankar pentru AFP.

"Nu sunt sigur dacă va fi eficientă în a mă proteja de o infecţie cu coronavirus, dar iau şi alte măsuri de precauţie", a adăugat el.

Compania care a produs masca spune că ideea a venit după ce au văzut un reportaj despre un bărbat care purta una din argint.

„Oamenii îmi cer selfie-uri”, a spune bărbatul cu masca de aur „Sunt şocaţi când mă văd purtând masca de aur în pieţe”.

India a decis ca măştile de faţă să fie obligatorii în locuri publice, pentru a controla răspândirea virusului în ţară, care a ajus la aproximativ 650.000 de cazuri confirmate şi mai mult de 18.600 de victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici