Facebook reface profilurile celebrităţilor

Facebook a realizat o serie de schimbări pe paginile utilizate de muzicieni celebri, vedete TV şi politicieni, permiţându-le acestora să le transmită mesaje fanilor, informează Brand Republic.

46 afișări
Imaginea articolului Facebook reface profilurile celebrităţilor

Facebook reface profilurile celebrităţilor (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, paginile utilizate de personalităţi precum Oprah Winfrey, Barack Obama sau U2 vor fi similare cu profilul normal de utilizator, ei putând interacţiona mai bine cu publicul prin intermediul lor şi oferi fanilor posibilitatea de a comenta status-urile sau ultimele informaţii publicate.

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy, ciclistul Lance Armstrong şi publicaţii precum The New York Times au pagini proprii pe Facebook şi vor putea, pe viitor, să ajungă la audienţele lor mai repede, prin transmiterea de mesaje şi angajarea de conversaţii pe site.

Fluxurile informative destinate prietenilor vor fi adaptate pentru celebrităţi şi vor include cele mai recente informaţii, inclusiv fotografii, videoclipuri şi actualizări ale status-ului

Pentru a prezenta noua opţiune, Facebook a colaborat cu preşedintele Barack Obama, care vrea sprijin pentru noile politici şi iniţiative americane, cu organizaţia caritabilă Comic Relief şi cu U2, care îşi promovează noul album.

Noua primă pagină a Facebook-ului pentru celebrităţi va fi lansată săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici