Familia Barack Obama se va muta, din ianuarie 2017, într-o vilă de lux din Washington - GALERIE FOTO

Preşedintele SUA, Barack Obama, şi familia sa intenţionează să se mute, la finalul mandatului, într-o vilă de lux cu cel puţin nouă camere situată în oraşul Washington şi estimată la 5,3 milioane de dolari, afirmă surse citate de presa americană.

3504 afișări
Imaginea articolului Familia Barack Obama se va muta, din ianuarie 2017, într-o vilă de lux din Washington - GALERIE FOTO

Familia Barack Obama se va muta, din ianuarie 2017, într-o vilă de lux din Washington - GALERIE FOTO

Potrivit National Journal, începând din 20 ianuarie 2017 familia preşedintelui Barack Obama se va muta în comunitatea Kalorama, situată în districtul de nord-vest al capitalei Statelor Unite.

Surse citate de Independent Journal au confirmat că familia Obama va închiria o vilă de lux din zona Belmont Road (Kalorama), care are o suprafaţă utilă de 760 de metri pătraţi şi cel puţin nouă camere.

Până acum, în această vilă a locuit Joe Lockhart, purtător de cuvânt al fostului preşedinte Bill Clinton.

"Un prieten a văzut vila din zona Belmont Road şi a fost uimit", a declarat o sursă citată de Chicago Sun Times.

Casa de lux a fost vândută în mai 2014 pentru suma de 5,3 milioane de dolari.

Soţii Barack şi Michelle Obama au două fete - Sasha, în vârstă de 14 ani, şi Malia, care are 17 ani. Luna trecută, Casa Albă a anunţat că Malia Obama a fost admisă la Universitatea Harvard, dar va începe cursurile abia în 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici