Familia Kardashian a semnat un contract de 100 milioane dolari pentru continuarea emisiunii TV dedicate

Kris Jenner, mama celebrelor surori Kardashian, a încheiat un contract în valoare de 100 de milioane de dolari privind continuarea, pentru cel puţin încă patru ani, a reality show-ului dedicat de la televiziunea americană E!, potrivit contactmusic.com.

2615 afișări
Imaginea articolului Familia Kardashian a semnat un contract de 100 milioane dolari pentru continuarea emisiunii TV dedicate

Familia Kardashian a semnat un contract de 100 mil. dolari pentru continuarea emisiunii TV dedicate (Imagine: Splash)

Contractul negociat de Kris Jenner se referă la participarea, pentru cel puţin următorii patru ani, a sa şi a fiicelor sale, Kim Kardashian West, Khloé şi Kourtney Kardashian şi Kendall şi Kylie Jenner, la emisiunea "Keeping Up with the Kardashians", dar şi implicarea într-o serie de proiecte pe internet şi programe inspirate din reality show-ul de succes.

Potrivit relatărilor din presa americană, fostul soţ al lui Kris Jenner, Bruce Jenner, nu va beneficia de pe urma extinderii contractului şi va părăsi show-ul după următorul sezon.

Bruce Jenner ar urma să aibă propriul show de televiziune, care va urmări tranziţia fostului soţ al lui Kris de la bărbat la femeie, în urma operaţiilor şi tratamentelor hormonale.

Kanye West, soţul lui Kim Kardashian, va continua să apară ocazional în reality show-ul celebrei familii, dar artistul nu este parte a contractului încheiat cu televiziunea E!.

Creatorul show-ului, Ryan Seacrest, va primi o parte importantă din valoarea contractului, potrivit termenilor înţelegerii.

"Keeping Up with the Kardashians" este un reality show difuzat de televiziunea americană prin cablu E!, care a avut premiera pe 14 octombrie 2007, ajuns în prezent la sezonul al nouălea. Emisiunea prezintă viaţa privată a familiei Kardashian-Jenner. Vedetele principale sunt surorile Kim, Kourtney şi Khloé Kardashian, Kim fiind cea mai cunoscută dintre ele, mai ales după căsătoria cu rapperul american Kanye West. Emisiunea a primit cronici moderate din partea criticilor, dar este adesea privită negativ din cauza că ar promova conceptul de "a fi faimos pentru că eşti faimos", iar unele aspecte ale poveştilor prezentate în emisiune par să fie inventate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici