Familia lui Michael Jackson a cerut o a doua autopsie

Familia cântăreţului american Michael Jackson, decedat joi la vârsta de 50 de ani, a cerut o a doua autopsie a acestuia, a declarat, sâmbătă, Brian Elias, purtător de cuvânt al institutului medico-legal din Los Angeles.

49 afișări
Imaginea articolului Familia lui Michael Jackson a cerut o a doua autopsie

Familia lui Michael Jackson a cerut o a doua autopsie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Elias a precizat că solicitarea familiei a fost formulată vineri, înainte de predarea trupului neînsufleţit al cântăreţului.

Conform site-ului TMZ.com, primul care a anunţat moartea lui Jackson, cea de-a doua autopsie ar fi fost deja efectuată la Los Angeles, într-un loc păstrat secret.

Rezultatele preliminare ale unei prime autopsii efectuate vineri au eliminat ipoteza decesului ca urmare a unui act criminal. Institutul medico-legal a precizat însă că rezultatele definitive, care includ şi analize toxicologice, vor fi cunoscute abia peste "patru sau şase săptămâni".

Reverendul Jesse Jackson, care şi-a petrecut ziua de vineri cu familia cântăreţului, declarase sâmbătă că rudele ar putea cere o a doua autopsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici