Familia regală a primit la Castelul din Săvârşin zeci de colindători

Regele Mihai I, Regina Ana, Principesa Margareta şi Principele Radu au primit, joi, la Castelul din Săvârşin, unde îşi petrec sărbătorile de iarnă, zeci de colindători, cărora le-au arătat şi bradul de Crăciun al familiei regale.

178 afișări
Imaginea articolului Familia regală a primit la Castelul din Săvârşin zeci de colindători

Familia regală a primit la Castelul din Săvârşin zeci de colindători (Imagine: Adi Piclisan/Mediafx Foto)

Conform tradiţiei, familia regală a primit, în Ajunul de Crăciun, colindători din Săvârşin şi din împrejurimi, dar şi dubaşi din localitate care vin în fiecare an pentru a-l colinda pe rege.

Cei patru membri ai familiei regale au ascultat colindele în faţa castelului, după care i-au servit pe colindători cu cozonac, cu ceai, ţuică fiartă şi suc.

Cei care au dorit au putut admira şi bradul de la castel, iar jurnaliştilor le-a mai fost prezentat meniul servit joi seară la castel, unde se ia cina doar în familie.

Din meniul prezentat jurnaliştilor fac parte sarmale, cârnaţi de porc, caltaboşi, jumări, curcan umplut, iar pentru desert se serveşte cozonac, budincă şi sos de coniac.

Familia regală va rămâne în Săvârşin până în 3 ianuarie, iar în a doua zi de Crăciun va transmite românilor tradiţionalul mesaj de Anul Nou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici