"Familia Simpsons", cel mai longeviv serial de desene animate din SUA, continuă cu sezonul 26

"Familia Simpsons", serialul animat care prezintă viaţa unei familii disfuncţionale, considerat "unul dintre cele mai bune sitcomuri ale acestor timpuri", va continua şi cu sezonul 26, au anunţat reprezentanţii Fox Broadcast Network.

609 afișări
Imaginea articolului "Familia Simpsons", cel mai longeviv serial de desene animate din SUA, continuă cu sezonul 26

"Familia Simpsons", cel mai longeviv serial de desene animate din SUA, continuă cu sezonul 26 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pentru mai bine de un sfert de secol, «Familia Simpsons» a captat inimile şi minţile fanilor într-un mod care transcende vârste, limbi şi culturi", a declarat Kevin Reilly, preşedintele Fox.

"Această serie nu este numai cel longeviv spectacol din istoria televiziunii, este unul dintre cele mai bune sitcomuri ale timpurilor noastre şi de abia aştept încă un sezon marcant", a adăugat acesta, potrivit contactmusic.com.

Recent, a început sezonul cu numărul 25 din "Familia Simpsons" şi producătorul Al Jean a declarat pentru Sun News că un personaj care apare cu regularitate în film va fi ucis.

"O să vă dau un indiciu: actorul care joacă acest personaj a câştigat un premiu Emmy, interpretând acest rol, dar nu o să vă spun cine este", a completat Al Jean.

Indiciul oferit de Al Jean nu este însă de prea mare ajutor, întrucât mulţi actori din distribuţia serialului "Familia Simpson", inclusiv cei care asigură vocile personajelor principale - Homer (Dan Castellaneta), Marge, (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright) şi Lisa (Yeardley Smith) - au câştigat un premiu Emmy. Chiar şi Anne Hathaway şi Kelsey Grammer au câştigat câte un premiu Emmy pentru apariţiile lor în acest serial în calitate de invitaţi speciali.

Al Jean a anunţat, totodată, că Guillermo del Toro este implicat în producţia tradiţionalului episod "Treehouse of Horror", difuzat în fiecare an în acest serial, pe 6 octombrie, iar actorii Zach Galifianakis şi Elisabeth Moss vor asigura vocile unor personaje care vor apărea în actualul sezon.

"Familia Simpson", un show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copiii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia şi politica internaţională.

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici